• Fri frakt från 1000kr / Ange koden: APRIL för 10% rabatt på Baby & Barn
Payment with Nets Payment with Swish
Svenskt / Ekologiskt / Hållbart

Om oss

Lilbus är en särskild del av verksamheten som står för produktion av tygblöjor, tygbindor och andra flergångsprodukter. Företaget grundades som enskild verksamhet 2021 när ägaren, Linnéa var föräldraledig och intresset för tygblöjor vuxit till att vilja bli mer än en hobby.  

Numera har företaget vuxit ytterligare till Helt logiskt. En webbutik och inom snar framtid gärna lokal butik i Karlstad med fokus på svenska produkter med miljön i största fokus. 

Och vi som bedriver verksamheten är...

Linnéa Nilsén som är 23 år och studerar 100% på Karlstad universitet till mellanstadielärare inom naturvetenskap och matematik. Utöver universitetsstudierna går jag också en utbildning inom faktabaserad miljökunskap och har generellt ett brinnande intresse för djur, natur och miljön. Alla produkter ni hittar på hemsidan är speciellt utvalda av mig utifrån vad jag själv gillar och använder i min egna vardag. På så sett kan jag också erbjuda personlig stöttning och åsikter om produkterna utifrån era önskemål. 

Ibland kan det finnas spår av hjälp från min man Mattias och min dotter Melodie på 2år som gärna är med och hjälper till att packa beställningar eller hålla mig sällskap under dagarna. 

Vi hoppas att ni ska tycka om det ni hittar i butiken och tveka inte med att höra av er om ni undrar någonting mer!