• Fri frakt från 1000kr*
Payment with Nets Payment with Swish
Svenskt / Ekologiskt / Hållbart

Om oss

Lilbus är en särskild del av verksamheten som står för produktion av tygblöjor, tygbindor och andra flergångsprodukter. Företaget grundades som enskild verksamhet 2021 när ägaren, Linnéa var föräldraledig och intresset för tygblöjor vuxit till att vara mer än en hobby.  

Numera har företaget vuxit ytterligare till Helt logiskt. En webbutik och fysisk butik på Järnvägsgatan 2 i Karlstad med fokus på ekologiska från svenska företag. Utbudet är brett och vi har allt möjligt  för både både kropp och hem. Det viktigaste för oss är att du ska kunna hitta något som passar dig och är bra för planeten!

Och vi som bedriver verksamheten är...

Linnéa Nilsén som är 24 år och studerar 100% på Karlstad universitet till mellanstadielärare inom naturvetenskap och matematik. Utöver universitetsstudierna är jag utbildad inom faktabaserad miljökunskap och ledarskap i klimatfrågor och har generellt ett brinnande intresse för natur och miljö. Alla produkter ni hittar på hemsidan är speciellt utvalda av mig utifrån vad jag själv gillar och använder i min egna vardag. På så sätt kan jag också erbjuda personlig stöttning och åsikter om produkterna utifrån era önskemål. 

Ibland kan det finnas spår av hjälp från min man Mattias och min dotter Melodie på 3år som gärna är med och hjälper till att packa beställningar eller hålla mig sällskap under dagarna. 

Vi hoppas att ni ska tycka om det ni hittar i butiken och tveka inte med att höra av er om ni undrar någonting mer!